fr

Onze diensten

chemisch reinigen gevel   CHEMISCH REINIGEN

Reinigen van de ondergrond met speciaal ontwikkelde, vloeibare of pasteuze reinigers in combinatie met water (voor buitentoepassingen) of volledig droog en stofvrij (voor reinigen van interieurs).
  betonherstelling   BETONHERSTELLING

Na het verwijderen van alle loszittende en holklinkende delen wordt het betonnen oppervlak met aangepaste mortels hersteld en behandeld met transparante of dekkende carbonatatieremmende afwerkingen volgens uw keuze.
             
zandstralen gevel   WATERZANDSTRALEN

Lage drukreiniging met aan de ondergrond aangepaste granulaten. Deze techniek staat voor niet agressieve, stofbindende gevelreiniging met minimale aantasting van het oppervlak.
  hydrofoberen gevel
  HYDROFOBERING

Waterwerend instellen van de ondergrond gebeurt door het verzadigend opbrengen van vloeibare of pastavormige hydrofuges. Het aan te brengen product wordt aangepast naargelang het type oppervlak .
             
hervoegen gevel   ONTVOEGEN - HEROPVOEGEN


  opstijgend vocht   OPSTIJGEND VOCHT

Bestrijden van opstijgend vocht gebeurt door middel van injectie, via dit procédé wordt de capillaire werking van de ondergrond teniet gedaan door een chemische waterdichte laag.
     
gevel heropmetsen   GEVELS HEROPMETSELEN

Restaureren van oude gevels gebeurt met recuperatiestenen. De bestaande gevel wordt volledig weggebeiteld om een totaal nieuwe gevel te kunnen heropmetselen. Dit gebeurt met recuperatiematerialen om de authenticiteit van het gebouw te bewaren.
  ontmossen van daken
  ONTMOSSEN VAN DAKEN

Leien zijn bijzonder gevoelig voor mosaangroei. De zichtbare aangroei wordt door middel van warm water onder geringe druk verwijderd, de resterende wortels chemisch. Afwerking gebeurt met een waterdichte, temperatuurvaste en UV bestendige coatings.
     
gevelrenovatie steenstrips   STEENSTRIPS

De ideale oplossing bij zwaar beschadigde of erg onregelmatige gevels. De gevel wordt uitgevlakt met een waterdichte cimentering. Deze nieuwe, geëgaliseerde ondergrond wordt vervolgens afgewerkt met een 100% natuurlijke en onderhoudsvriendelijke steenstrip.
   

Renofacad bvba - Watermolenstraat 73A - 8500 Kortrijk - Belgiƫ - T: +32 475 48 36 91 - F: +32 56 25 49 20 - BTW: BE 0524.686.460 - - Sitemap
Webdesign by IDcreation 2013